torsdag den 30. august 2012

Jetski Brian og Nappi Nappstraumen

Jetski Brians "hog"

NU hvor sommerfiskeriet er ved at gå på hæld er det ved at være sidste chance for at poste et link med "Jetski Brian". Som Lille Svea skrev i sin mail, hvori han sendte linket:

"Fuck de alu dåser/kajak m.m. vi ligger og sejler rundt i :-) vi skal op i gear :-)"

http://jetskibrian.com/category/jet-ski-fishing-video/#awp::category/jet-ski-fishing-video/

NAPPI NAPPI
På onsdag tager Rønnow, Jean Claude, Tommy The Trout og undertegnede til Nappstruamen med Nordic Sea Angling, hvor vi skal bo sammen med det gæve svenske hold bestående af Jimmy, Frederik, Johan og Dan The Man. Vi skal helt sikkert have revanche efter sidste gang, hvor vi fik tæv af dem på største flynder, spætte og torsk. Det var kun største sej vi havde som vinderfisk....
Vi får ligeledes selskab af 4 gæve fynboer (Sjuki, Michael, Peter Fisker og Leif) der skal til Norge og fiske for første gang - er sikker på de bliver bidt af det deroppe!

Jeg vil så vidt forsøge at opdatere deroppe fra, målene er som følger:

Sej +10 kg
Torsk +15 kg
Flynder +130 cm
Spætte +1,5 kg.

http://www.nordic-sea-angling.se/sv/index.php - NSA's hjemmeside

http://www.nordic-sea-angling.se/sv/lofoten.html - Nappstraumen mere specifikt

søndag den 26. august 2012

(Sen)-summer trouts 3



Et forsøg mere på at ramme den helt store havørred:

Elias og jeg sejlede tidligt ud og efter lidt fiskeri så vi en fortabt flyderingsfisker, der viste sig at være Kirkby. Vi forbarmede os over badeanden og tog ham med i Geddedronningen. Han kvitterede med at fange 3 undermålere så der kom lidt fisk i båden.
Jeg skiftede til en bornholmerpil og efter kort tid kom hugget - FRA EN ABORRE! - ikke ligefrem det man forventer, men med 900 g var det ny bådrekord, og det vel OK:)

Elias fik til sidst en fisk han ikke mistede og kunne efter kort tid posere med en fin letfarvet hunfisk på 1,4 kg.
Lille Svea rykker lidt op i kystcup med denne ørred på 1,4 kg.

Peter inspicerer sin flue


søndag den 19. august 2012

Summer-seatrouts 2

Så stod den på spinnefiskeri for Geddedronningen (min Quintrex 390 Explorer) igen! Elias og jeg lagde hårdt ud med 2 fisk, 3 mistede (deriblandt en 3 kgs) og en del følgere inden for 3 timer, men så gik det noget ned af bakke.

En kombination af for meget snak og uflaks gjorde at vi gik i stå, mens to andre både gav os baghjul.... Rønnow i "K'uttern" fik en fin letfarvet hanfisk på 3,7 kg (ny nr. 2 i kystcup - se opdatering på siden) og Daniel i Tokes båd fik en flot letfarvet hunfisk på ca. 4 kg.

DESVÆRRE - så havde vi væddet med Team K'uttern (Rønnow+O) at den båd med størst fisk fik renset fisk af den anden båd (so to speak) til Strømhult turen i november.... Så Elias og jeg har glæden af at rense Rønnow og Oshers fisk... SHEIT.

DESVÆRRE DESVÆRRE havde vi væddet med Team Toke (Backwards trolling) og også her fik de den største = Elias og jeg skal spise en fedtfinne.... STUPID STUPID BETS

Dog: Fedt fiskeri i meget sommerligt vejr og DAMN hvor er Quintrex'en dog fed at fiske fra. Super stabil og 18 knob med to mand i modsø. Det spiller bare.
Rønnow med MYCKA fin regnbågs-havs-lax-forelle på 3,7 kg

Youngstar (jeg havde underbukser på) med fin lille genudsætter

Toke tester baglæns trolling i hans ombyggede Linder 400

I FUCKING LOVE THIS BOAT!

onsdag den 15. august 2012

Summer-seatrouts

I et ihærdigt forsøg på at komme højere op på kyst-cup listen var jeg sammen med Andreas Aggerlund aka "Mr. Many many seatrouts" taget ud i Geddedronningen for at overliste en lille sommer-ørred.

Det startede fint ud - Andreas havde hug allerede i 2. kast, og inden jeg havde nået at binde mit D360 blink på linen. En fin fisk på ca. 1½ kg.

Vi havde pænt med følgere og nogle hug, men det blev blot til een fisk mere - også til Andreas - og en lidt større af slagsen, men stadig under 2 kg.

Ingen fisk til mig denne gang, men der er revanche på lørdag!
Få sekunder inden genudsætning

torsdag den 9. august 2012

Mult-O slår til

Har været afsted på et par rekogniseringsture efter multen, men har ikke rigtig fundet dem.

Det har "Osher - the mullet trasher" til gengæld - og på en tur i søndags var han, Creme-kongen og Multe-Jalal afsted og fik 3 fine fisk på brød i overfladen, fisket "walking-the-dog" style.

2,5 - 3,2 og 3,5 kg - vedhæftet et billede af fisken på de 3,2 kg og Mult-O.
Osher/Oman/Mult-O/ med tyk(læbet) multe

mandag den 6. august 2012

Aften-torsketur

Det stille sommervejr blev udnyttet med en tur efter torsk i Mojo med J-Cup, Jean Claude og Rønnow. Der var hverken mange eller store torsk, så det blev mere en hyggetur, end en fisketur.