lørdag den 29. marts 2014

Meer' Geeee - PR fluefisk til Svea og PR til Cramer

Sidste geddetur denne sæson.

Skulle egentlig have været på Laksetrolling med Cramer, men en stabil østenvind satte en solid stopper for dette projekt, så i stedet stod den på lidt geddefiskeri. Også Søbirk og lille Svea havde fået denne ide - så vi var 2 teams der havde en mini Fly vs. Jerk konkurrence.

Antalmæssigt klarede Cramer og jeg - med en håndfuld fisk, men på størrelsen blev vi nakket for hårdt - Elias fik en MONSTER (Assault)fin killer-cucumber på 10 kg rent, som Cramer og jeg så hugge i overfladen mens vi skreg som vilde hyæner! :)

Cramer selv fik en massiv gedde på 7,9 kg, der tog en Westin Swim i "Biscuit", jeg selv var mere beskeden og nappede en 5'er.
Cramer med 7, 9 kg

Elias' 10'er på vej tilbage

5'er på mini Swim (Havde glemt flydedragt, derfor de tåbelige waders)

Cramer med nydelig fisk på Swim i farven "Biscuit"

De krammede meget ovre i den anden båd

en lykkelig lille Svea

Frokostpause i Team Search and Destroy, aka Team Devilfish

der tjekkes fluer ud
 

onsdag den 26. marts 2014

24 pounder in brackish water

Hjalp til ifm. med et Westin arrangement og skulle ud og fiske med 2 engelske gutter fra Tackle Trade World - http://www.tackletradeworld.com/

Det var sejt fiskeri og vi havde en del følgere uden de ville hugge, og når de endelig huggede, formåede vi at miste dem.

Vi fik dog en (lille) håndfuld fisk - og jeg var selvfølgelig så beskeden at lade mine engelske gæster fange dem:) (....)

Største på hele 10,9 kg og 110 cm - (24 Ibs) og det var nu PR for redaktøren, så der var stor glæde i båden! :)

Huggede på Westin Jätte shallow runner i farven "pike"

PR til Rob på 10,9 kg

Fisken igen

Dave med smuk gedde på 4,5 kg
 

mandag den 24. marts 2014

Sunny Island - sportsblanke og små blanke

Fjordrejen og undertegnede tog med på Fisk&Fris redaktionstur der gik til Bornholm – nærmere bestemt Pension Verona.
Chiel, Henrik, David og undertegnede ankom fredag aften og fik en mega-kotelet serveret af Per Sjöstrøm med diverse garniture.

Efter maden blev der hver aften disket op med ”all-you-can-drink-irish-coffee-buffet” hvilket var et særdeles vanedannede koncept!

Lørdag var Thomaren og undertegnede rundt på diverse SV-vendte lokaliteter og det gik nogenlunde, vi fik 9 fisk (5 til Daaavid og 4 til moi) en skøn kombi af sportsblanke og små blanke (39-44 cm)
Jeg havde min nyindkøbte Westin W8 Powerlux 10 fods, 7-30 g’s stang med, og jeg skal ærligt tilstå, at det er en den fedeste kyststang jeg nogensinde har fisket med! Shit den er feeee!

Søndag fiskede vi lidt nordligere i frisk vind – og jeg skal love for at det spændende at stå i vand til livet på tangbefængte sten, hvor ens vadestøvler har mistet filtsålen. Jeg skøjtede rundt men var dog så heldig ikke at vælte.

David fandt et sted hvor de var og endte på 7 fisk denne dag (samme mix af fisk som om lørdagen) og Henrik Marvin og undertegnede stod for én fisk hver. Alle fisk huggede på Bombarda og flue pånær én.

Jeg ødelagde intet, så Team Search and Destroy-navnet var på ingen måde retfærdiggjort, men det fik jeg omvendt da vi kom tilbage til Sjælland, da jeg bakkede min bil op i en pæl/skilt – og lavede en flot bule.

Men god mad, hyggeligt selskab, irish coffee og et par dage på kysten gjorde dog sit til, at det blev en god tur! J

Fin Faldert til Fjordrejen

Sportsblank


Den suveræne W8 Powerlux

Typisk bornholmer-sild

Fra en anden vinkel

mandag den 17. marts 2014

Team Search and Destroy

Et lille hul i kalenderen og afsted det gik mod kysten fredag eftermiddag!

Forholdene så fine ud og meldinger om fint fiskeri fra Fjord-rejen dagen i forvejen opildnede forventningerne!
 
Da jeg kom ned til pladsen, stod der en 3-4 andre, deriblandt Mr. Seatrout – aka Andreas Aggerlund – han havde dog ikke fået noget (havde dog kun fisket 30 minutter), men de to andre, der havde været der længere, havde nogle fisk hver.

Efter 5 kast var der snap – og en fin blankfisk lidt over målet havde faldet over Sølvpilen. Jeg valgte at genudsætte den, da der tydeligvis var gang i fiskeriet.

3 kast efter havde jeg igen hug, men missede den dog og 3 kast efter igen knækkede jeg stangen……

Andreas der havde set det var færdig af grin og kastede ubehageligheder som ”Team Devilfish” og ”Team Search and Destroy” efter mig, men han var dog flink nok til at ville låne mig hans reservestang oppe i bilen. Jeg fik nøglerne og vendte mig om for at gå mod land, da jeg lige skulle brokke mig over den knækkede stang til ham. I samme øjeblik er jeg uopmærksom på en stor sten foran mig, som jeg SELVFØLGELIG falder over og lander pladask på maven med min knækkede stang i hånden. Da jeg kommer op, griner Andreas om muligt endnu mere højlydt og jeg må bide alskens ting i mig, og traske op for at hente en ny stang.

Resten af dagen forløb mere roligt, havde et par hug, men fandt aldrig melodien igen, Andreas fik dog en pæn fisk på 45-46 cm og en gedde(!) på lidt over kg’et.

søndag den 2. marts 2014

Den døde fjord

Tommy, Grand Old Hansen og undertegnede tog et smut på Fjorden i dag, eftersom Tommy TT lokkede med nogle hemmelige pladser med MASSER af ørred. Da vi søsatte båden så vi et par fritidsfiskere der rensede nogle mindre ørreder, en regnbueørred på et par kg og så var der en håndfuld fine aborrer i en spand, så forventningerne var helt OK inden vi stævnede ud kl. 10.00.

Der var dog absolut INGEN fisk. Ingen følgere, ikke et hug, nuffin, nada, zip. Lidt i kl. 15 smed vi det sure håndklæde i ring(strømm)en og tog hjem.

Der var helt fint vejr til sidst

Og der tygges

Bedre...

Overstadighed over det vilde fiskeri

Den gamle tog et par pauser

Her imiterer han en spækhugger-ryg-finne

Tommy med dagens fight af en stor busk