lørdag den 18. marts 2017

Kort tur til ørredland - 2 små (45 cm)

Det er jo til at blive sindssyg af, at høre om meldinger fra Stevns lige for øjeblikket - tager man derned, er der ikke så meget "create the news" hvis man får en stor - nok nærmere "follow the news".

Anyway - det blev til to mindre fisk, én under og én over - på 45 cm og 1,1 kg, nok til en (sørgelig) 1. plads i kystcup'en.

 

Kysten - as we know it

En smuttur til Møn resulterede i et par følgere, og et par hug, uden noget der rigtig blev siddende... Øv.

 

tirsdag den 14. marts 2017

Kysten med Kystkometen aka Fjordrejen aka Thormaren

En eftermiddagstur med Daaavid på Møn og Stevns endte godkendt, men så heller ikke meget mere:) Vi kæmpede os til 3 fisk (2 til undertegnede), ingen store, men godt at få lidt frisk vind i face.

Alle tre fisk blev taget på "snyde-rig" (Bombarda og flue)

 

lørdag den 11. marts 2017

Minus laks+østersø, Plus målsørreder og fjord

Lakseturen blev ændret dagen i forvejen, men det helt fantastiske vejr, skulle udnyttes - og derfor blev det til en eftermiddagstur i fjorden - den første rigtige fisketur fra "Gryden" - min lille Quintrex 250 Explorer.

Der var dog en lille ulempe, at jeg ikke havde nogen motor, da den 9,9 HK motor jeg ellers skulle have på (så båden kunne plane med 2 mand og udstyr) - efter sigende skulle gøre den til en "Livsfarlig Go-cart"... Derfor fik jeg lidt kolde fødder og leder nu efter en 2-3 HK let 4-takts motor, som jeg dog ikke har fået købt endnu. I mellemtiden havde jeg dog solgt min 6 HK, så nu stod jeg lidt med håret i postkassen, men det var jo godt vejr, så jeg besluttede at ro i stedet.

Det gik da også OK, og 20've kom efter en time og deltog i festlighederne, vi nåede at fiske ca. 3 timer, fik 7 fisk mellem 35-ca. 43 cm. Tyve var topscorer med 5 af fiskene.

Fin lille undermåler

Det krævede lige lidt tilvæning at bruge den nye C-tug, tungt når man er alene, og kampsveder i solen

Nydelig ser den nu ud den lille Alu-gryde. Næste skridt er montering af stangholdere (Railblazer) og klargøring til ekkolod (RAM-mount) - ja og så finde en motor;-)