søndag den 19. august 2012

Summer-seatrouts 2

Så stod den på spinnefiskeri for Geddedronningen (min Quintrex 390 Explorer) igen! Elias og jeg lagde hårdt ud med 2 fisk, 3 mistede (deriblandt en 3 kgs) og en del følgere inden for 3 timer, men så gik det noget ned af bakke.

En kombination af for meget snak og uflaks gjorde at vi gik i stå, mens to andre både gav os baghjul.... Rønnow i "K'uttern" fik en fin letfarvet hanfisk på 3,7 kg (ny nr. 2 i kystcup - se opdatering på siden) og Daniel i Tokes båd fik en flot letfarvet hunfisk på ca. 4 kg.

DESVÆRRE - så havde vi væddet med Team K'uttern (Rønnow+O) at den båd med størst fisk fik renset fisk af den anden båd (so to speak) til Strømhult turen i november.... Så Elias og jeg har glæden af at rense Rønnow og Oshers fisk... SHEIT.

DESVÆRRE DESVÆRRE havde vi væddet med Team Toke (Backwards trolling) og også her fik de den største = Elias og jeg skal spise en fedtfinne.... STUPID STUPID BETS

Dog: Fedt fiskeri i meget sommerligt vejr og DAMN hvor er Quintrex'en dog fed at fiske fra. Super stabil og 18 knob med to mand i modsø. Det spiller bare.
Rønnow med MYCKA fin regnbågs-havs-lax-forelle på 3,7 kg

Youngstar (jeg havde underbukser på) med fin lille genudsætter

Toke tester baglæns trolling i hans ombyggede Linder 400

I FUCKING LOVE THIS BOAT!

3 kommentarer:

jesper sagde ...

Tillykke med de flotte fisk - utroligt at fjordfiskeri kan være så godt om sommeren!

jesper sagde ...

Tillykke med de flotte fisk - utroligt at fjordfiskeri kan være så godt om sommeren!

Frederik Hansen sagde ...

Tak Cremekanon aka fødselsdags-smolt:-)

Ja, Skælskør Nor er VIRKELIG undervurderet.

P.S: Jeg tror du har en identisk tvilling der skriver de samme ting som dig;-)