torsdag den 10. september 2015

Jomfrutur med "Pelle"

Var ude med den gamle et par timer på jomfrutur med vores ny-investering - en Pelican Scorpio, der primært skal sejle på Susåen.

Nu hedder den Pelican Predator 103, men samme model -dog uden sæder (vejer derfor kun 50 kg) - http://www.pelicansport.com/en/products/fishing-boats/predator-103

Vi har også investeret i en Suzuki 2,5 HK 4-takt, så man kan tage den med på fjorde og kyststræk, hvor der ikke er nogen rampe (og heller ikke nogen vind/bølger;-)

Vi tog et smut på den lokale fjord i 6-8 sekundmeter (på det åbne), der gik nogenlunde, selvom 2 mand, grej og motor må siges at være max (3 mand kan måske også gå i Susåen, men så er den også presset). Vi fandt et område med lidt mere lå - og her gik det fint. Båden var rimelig stabil, vi kunne begge stå op og fiske - så alt i alt er vi tilfredse - og glæder os til at anvende den (den skal være den mindste i en trio (Trawleren, "X" og Pelle), så vi dækker det hele)

Selve fisketuren gik også nogenlunde, 3 gedder og 3 aborrer blev det til - største gedde ca. 4,5 kg og største aborre ca. 5-600 g.

Pelle på sin jomfru-tur (med nye ejere)


Grand Old Hansen med efterårssæsonens første gedde

NH ved roret
 

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tillykke med den nye båd. hvad har i gjort af den lille alujolle ? Mvh. Allan (Njord)

Frederik Hansen sagde ...

Hej Allan,

Den er solgt - men er på jagt efter noget nyt - i første omgang bliver det nok en Linder 400 sportsman der skal ombygges, men funderer også på noget lidt andet.. Ved også du har fået nyt skiv! Send lige en mail til mig på frhansen@deloitte.dk

Mange hilsner

Frede