mandag den 7. august 2017

Bahamas Bonefish ca. 15 styk

Vores vært på hotellet inviterede os ud på en kombineret sejltur/fisketur, da han manglende lidt fisk (snapper) til aftensmaden. Han kendte også et sted hvor der skulle være masser af bonefish, så afstig afsted det gik lidt over middag da han var klar.

Vi skulle dog liiiige have lidt benzin på i en nærliggende havn, og vi havde ikke sejlet mere end ca. 5 minutter da båden løb tør for netop benzin... Ingen VHF ombord den 24 fods bowrider, så der blev ringet ind til hans søn, der blev bedt om at hente noget benzin Vi var dog ca. 1 km fra land og eftersom ingen både var kommet forbi den første time, besluttede vores vært Levi at svømme ind til land for at hente benzin(...) - han kom tilbage ca. 1½ time senere med 10 liter benzin, som burde være nok til at transportere os til den nærliggende havn! :)

Det gik fint, men klokken var efterhånden blevet mange da vi også lige skulle have lidt frokost, så der var ca. 1½ time til bonefish og 1 time til snapper... Det første stop var der ingen fisk, men på andet stop, stod en stime på ca. 100 bonefish(!) i en mangrove, og så var det ellers bare at plukke dem.

Lidt kaos med 4 håndlinefiskere (med blæksprutte) og én fluefisker, med fisk på kryds og tværs, men vi fik ca. 25 fisk, hvoraf jeg nappede størsteparten ca. 15 fisk, men snitstørrelsen på de fisk taget på blæksprutte (og 0,50 mm monofil line) var lidt størrere...

Sprælsk fætter

En mindre - men stadig sprælsk

Fiskene stod tæt ved mangroven

Fin snapper

Mini-grouper


Vi sluttede af med lidt snapperfiskeri, og jeg fik en fin snapper og et par små, udover en mini-grouper.

  

Ingen kommentarer: