søndag den 1. oktober 2017

DBC - 8,9 og 16 plads - 3. plads i team-konkurrencen

Helt ok resultat fra Team Trawleren til DBC der dette år (som foregående) bestod af David Fjordrejen Thormar, Tommy The Trout og YoungStar. (undertegnede).



Forventningerne var høje, og den klare målsætning var at komme på præmielisten samt vinde over Team Everything with Teeth:)

Lørdagen gik rigtig fint, bortset fra en sløv start - men vi fik 4 fine gedder på 86,84,80 og så en lille pjevs på 68 cm. Godt at David og Tommy viste vejen med hhv. 3 og 1 fisk, men jeg bare mistede fisk i stedet. Vi mistede nemlig desværre også 4 fisk, som vi havde på i kortere eller længere tid, blandt andet mistede Tommy en fisk der gik ind under båden, og jeg mistede een der knækkede mit stålforfang i tilslaget...

Vi lå derfor helt udemærket til efter lørdagen og vi fik en hyggelig middag med Allan, Rasmus og Mads fra Team EWT, bagefter.

Søndagen var helt død for os, ikke et hug hele dagen, så blot en enkelt følger, et stykke ude, det var det.

til præmieoverrækkelsen (præmier til 20 største gedder) kom Davids fisk ind på en 10 og 16 plads og Tommys ind på en 14 plads, så det var sgu godt med et par gode gaster:) Vi sluttede sammenlagt på en 3 plads i teamkonkurrenen (3 største fisk i båden), og selvom det kun var 1. pladsen der gav en kontant pengesum på 15.000 kr, var vi alligevel tilfredse og glade med en 3. plads ud af 120 teams.

Vi vandt præmier fra Quantum, Effektlageret, Westin og Savage Gear, så vi var helt tilfredse! Og vi vender klart tilbage til dette hyggelige og flotte arrangement næste år!
Fuld koncentration sekunder inden startskuddet lyder

Thormaren høstede præmier som Tommy høstede grøde :) 


86 cm gedde, der gav en 8.plads.



Ingen kommentarer: