torsdag den 7. november 2013

5. dag (Omani-dag) – 5 GT og 140 cm + 137 cm til FredStar

Vi lagde fint ud med alle sammen at have vores nyindkøbte Oman-suit på,..! De var faktisk helt behagelige at have på i varmen. Der var åbenbart held med min dragt, for inden for 30 min, fik jeg to GT – på hhv. 140 cm og 137 cm!!! Dvs. ca. 52 og 50 kg! To super fisk som var HELE ventetiden værd! J

Jakse var derimod mere uheldig, og mistede tre gode fisk – de første to med tabt kroghold og den sidste reefede ham. Lige før frokost, fik han dog to fine fisk (20-30 kg), så humøret var oppe igen. Jeg havde en stor følger der ikke ville mere, og det samme havde O.

Efter frokost havde jeg igen en rigtig god fisk der nappede (ja den nappede faktisk) i min 123 Tobi, men som ikke rigtig ville hugge – lidt efter fik jeg en fin fisk på 110 cm (ca. 20 kg) – så jeg var meget tilfreds! J Vi sluttede dagen af med lidt amber-jack jigging – og vi fik 5-6 stykker mellem 7-12 kg – det var fedt – men hårdt.140 cm og ca. 52 kg!


Omani - dress:)

Vind i skørterne

På vej ud mod pladserne i dagens første lys

Så er der sgu GT i båden!

Frede med gris på 140 cm

 
Endelig! Den var tiltrængt!

Min anden fisk - 137 cm og ca. 50 kg!

Jakse med fin GT i 30 kgs-klassen

110 cm - og ca. 20 kg på Sebile Splasher

Jakse med AJ på 11 kg

10,5 kg AJ - you need FULL SPEED

3 kommentarer:

Thomas L.K. Ringströmm sagde ...

MEGA cool opdatering FredStar..

Tillykke med ny PR i GT og hvad der ligner en legendarisk tur.

Jeg VIL med næste gang :-)

jesper sagde ...

Tillykke Frede, du trak fanme da det lange strå! (jeg er glad på dine vegne, da du jo mest er vandt til at trække i et kort strå! MUHHAHAH)

Frederik Hansen sagde ...

Tak boys:)