søndag den 9. juli 2017

4. dag - sol, langtur og to flyndere på 143 og 174 cm!

Endelig svage vinde og grønt lys til langtur! Vi tog til Nordkap sammen med 5 andre NSA både for at fiske flynder! Det gik også rigtig fint for os - efter blot 2 timers fiskeri havde vi fanget to flyndere! Én på 143 cm - der kæmpede helt absurd godt - troede den var meget større - gik 3 gange ned til bunden (40 meter).

Flynderen på 174 cm - var endnu mere vild - efter hugget tog den én lang rusning på 150 meter.... Vi måtte sejle efter den - og selv mens vi sejlede (godt nok ikke mere end 3 knob) tog den line. Helt sindssyg fladfisk:) Til gengæld var den flad(høhø ....) efter det lange udløb - og resten af fighten forløb stille og roligt og den kom fint ind til bådsiden. Skød den først til omkring 160 cm, men da vi fik den fixeret og målt, sagde længden 174 cm! Min andenstørste flynder (PR på 183 cm) og min 3. største fisk nogensinde! :)

Vi var de eneste der fangede flyndere ud af de 6 både, så vi havde ramt dem helt rigtigt.!

Sluttede af med lidt torskefiskeri, ok men ikke nogle over 10...

I morgen ser vejret også fint ud, så der skal vi også på langtur!

174 cm

fuld flex

143 cm

174 cm i vandet
 

2 kommentarer:

Thomas L.K. Ringströmm sagde ...

Sådan Freddy.. Godt gået.. rigtig fine fisk :-) stort tillykke !! Håber at I har knækket koden til de sidste dages fiskeri. k&b baby..

Frederik Hansen sagde ...

Tak Tommy! Vi skal desværre ikke til Nordkap idag, da man skal være min. 2 både afsted, og alle ville noget andet... så vi tager til Sørøya med 5 andre både idag!