torsdag den 20. juli 2017

Kaos i Grisen - men fin 2 kgs ørred til Kystkometen

Thormaren og jeg tog ud på en hurtig spontan aftentur med Grisen (den lille Quintrex) for et overliste en stor sommerørred!

Det blæste 4-6 m/s fra øst, hvilket ikke lige var de bedste betingelser for 2 mand i en 2,5 meters alujolle, men vandet var jo varmt og vi havde redningsveste med;-)

Halvvejs ude mod vores spot, begyndte den lille 2,5 HKs Yamaha at blive besværlig... Den kunne ikke tage omdrejninger og gik mere og mere ud.

Vi besluttede os derfor for at prøve fiskeriet nu motoren alligevel strejkede lidt og efter ca. en halv time havde vi begge hug - jeg mistede desværre min, men David fik en fin fisk omkring de 2 kg.
Mens min stang dinglede med blinket 1 meter under overfladen, mens vi tog billeder af Davids fisk tog en ørred pludselig blinket og stangen var på vej ud over båden, men også denne fisk røg...

Til sidst ville motoren ikke mere, og vi måtte "pagaje" os ind til land, ikke super professionelt. Det blev dog toppet, da Fjordrejen hoppede fra borde og den automatiske redningsvest flot pustede sig op. Så var turen ligesom fuldendt:)


Fin sommerørred til Kystkometen

Mens humøret stadig var højt og motoren nogenlunde igang

Fjordrejen i fin stil som bobleflåd

Thormaren holder båden i den tiltagende sø, et smukt billede:)

Nu står den på sommerferie, skal ud og fiske en ½ dags Peacock Bass Fishing og måske også en Bonefish eller to:) 

2 kommentarer:

Klaus sagde ...

Ha ha - tak for god underholdning og tillykke med ørreden.

God ferie!

Frederik Hansen sagde ...

Tak i lige måde:)