lørdag den 4. september 2010

Belize update - 1 dag tilbage


Loerdag - 6 dag
Jeg lagde haardt ud med at fange en snapper paa ca. 300 g, men ikke desto mindre havde den stor betydning for vores fiskedag, da den gamle brugte den som agn, og minsandten om ikke han nappede en Cobia paa ca. 17 kg! Fisken blev nakket og vores Guide Gilberto lovede os at vi skulle havde (noget af) den dagen efter.
To timer foer tid, fik vi motorproblemer og tog ind, men de ekstra to timer faar vi i morgen. Inde ved stranden saa jeg igen lidt bonefish og dag jeg kastede min rejeflue hen til dem stroeg en lille Pompano frem og tog fluen.

De andre baade havde ingen tarpon , team young boys mistede en 50 Ibs ved baadsiden.
Soendag - 7. dag.
10 timer paa vandet - saa skulle den ha een paa hatten! Den gamle jumpede en 30 Ibs tarpon, der tog endnu en flaadfisket snapper, og undertegnede bommede (ogsaa) 3 mindre tarpon, dog ikke noget over 30 Ibs - ej heller noget der sad paa i mere end 3 sekunder. (Saa fiskene i vandet).
Til gengaeld havde vores Turleder - Soebirk gang i den. Han var helt ustoppelig og lagde sig i foerertroejen med to flotte fisk paa hhv. 80 og 100 Ibs. (Den naeststoerste nogensinde taget paa Belize-turene.) Der er saaledes nu, med een dag tilbage fanget 6 tarpon.
Aftenens hoejdepunkt bliver uden tvivl at vi skal overvaere "Miss San Pedro". Men der bliver ikke noget natteroderi - vi sejler fra broen kl. 04:00.

Ingen kommentarer: